nlvlag  UDEN, Kynologen vereniging "Uden en omgeving" 22 juni 2014
UDEN, Internationale Rashonden Show UDEN, CAC,CACIB 2014  
 RUSSKAJA MECHTA IN UDEN
 
 

Russkaja Mechta Partizan Pantowy - Best of Breed , CAC, CACIB. 
Russkaja Mechta Palina Pralina - Reserve beste teef Res.CAC/Res.CACIB
Russkaja Mechta Rina Rubina - Beste Junior.

Het was een zeer geslaagde en geweldige dag die we in Uden hadden. Een goed georganiseerde buitenshow en mooi weer waren de componenten van deze superdag. Keurmeester  O Sinko-Kupriyanova (SL)  maakte duidelijke keuzes voor het correcte type en functionele bouw. Dus extra rondje lopen deden we allemaal.  Het resultaat was weer om trots op te zijn.  Het extreme type geldt zeker voor Russkaja Mechta Partizan Pantowy - Best of Breed , CAC, CACIB.  Zijn zus Russkaja Mechta Palina Pralina werd Reserve beste teef Res.CAC/Res.CACIB en debutant Russkaja Mechta Rina Rubina vil ook in de prijzen, ze werd Beste Junior.

Blij en volgeladen met de trofees stonden we na het eind van de show nog lang op de lege parkeer plaats te wachten op de ANWB.  De autosleutels had ik per ongeluk in de auto laten liggen. Wijzer ben ik wel geworden, er zijn veel truckjes om een auto te kraken, maar die van mij is wel een heel moeilijk geval. Gelukkig  hoefden we geen "steen door het raam" methode toe te passen, laat en nog tevreden was ik thuis.

 

Het is aan derden niet toegestaan het gepresenteerde materiaal voor andere presentaties in welke vorm dan ook te gebruiken, te bewerken, te verspreiden, te copieren en/of te vermenigvuldigen zonder daarvoor de schriftelijke toestemming van de auteur