nlvlag Zwolle 01-oktober 2016
INTERNAT. CAC CACIB HONDEN SHOW, ZWOLLE .


Russkaja Mechta Zoluschka Zina met Yvon 1 uitmuntend in Jeugdklas, Reserve beste teef res. CAC

De twee daagse International Dog Show waren twee dagen succes.
Zaterdag waren we zeer blij met de keuringen van keurmeester A. van de Broek, die het ras goed kent en met plezier keurt. Het debuut van onze 9 maanden oude Zina in de junior klas was geweldig, ze werd niet alleen de eerste in haar klas maar ze werd ook als tweede geplaatst in de competitie voor beste teef. Reserve beste teef en res. CAC.
Russkaja Mechta Xan Xiril was de beste in de jeugd klasse , Met dit laatste punt is hij Nederlands Jeugd kampioen geworden.
Zondag hebben wij het ook goed gedaan en flink gepresteerd. Een andere keurmeester de heer M. Nuyen. Hij heeft zo zijn eigen stijl, leek het er duidelijk moeilijk mee te hebben en maakte geen consequente keuzes.
Russkaja Mechta Xan Xiril werd beste reu, dat was zeer verdiend Onze dames RM Zara Zarina 9m) en RM Wolinaja Wolga (17m) werden geplaatst als 1 en 2 in de jeugd klasse met de kwalificatie zeer goed. "Ze moeten nog uitzwaren!". De zwaarste dus op 2.
Het is aan derden niet toegestaan het gepresenteerde materiaal voor andere presentaties in welke vorm dan ook te gebruiken, te bewerken, te verspreiden, te copieren en/of te vermenigvuldigen zonder daarvoor de schriftelijke toestemming van de auteur