nlvlag Kerstshow 2016, CAC/CACIB, Gorinchem 18 december 2016

KERSTSHOW, GORINCHEM 2016, KC NIJMEGEN

.

 


Russkaja Mechta Xander Xebube - BOB, Beste Reu CAC, Best Junior

De kerstshow  "Kynologen Club Nijmegen" was dit jaar voor de eerste keer neergestreken in Gorinchem. Ik herinner me nog dat de kersthow in één adem werd genoemd met Wychen, maar dat is al een tijdje terug sindsdien werd de show ook enkele jaren georganiseerd in Cuik. Maar als ik mag kiezen zeg Ik , en niet alleen ik, maar velen met mij dat de Kerstshow dit jaar echt een Kerst Show was! Feestelijk aangeklede sfeervolle ringen. Alles was feestelijk gezellig en mooi. Grote complimenten voor de organisatoren, ze hebben een hondenshow op een hoger nieuw niveau getild. Het is weer de meest gezellige hondenshow geworden.

Russkaja Mechta Xan Xiril - BOB, Beste Reu CAC, Best Jeugd Reu
Russkaja Mechta Xander Xebube - 3 utmundend in Jeugd klas
Russkaja Mechta Zoluschka Zina - Best Jeugd Teef
Russkaja Mechta Awgustina - Beste Jongste pup.

All met al ben ik er zeer trots en blij mee. De jongste RM Awgustina was voor het eerst op de show en ze deed het voorbeeldig, keurig gestaan en gelopen met het resultaat een geweldig keurrapport en een rozet. We hadden een geweldige support van onze achterban van 3 aanwezige A-nest pups. Dus toch een kleine nestreünie waar naast spel ook een poging gemaakt werd om ze op de foto te zetten. Voor ons een super leuke dag geweest als afsluiting van het showseizoen 2016, dat vele hoogtepunten kent.

 

 

 

.

 

Het is aan derden niet toegestaan het gepresenteerde materiaal voor andere presentaties in welke vorm dan ook te gebruiken, te bewerken, te verspreiden, te copieren en/of te vermenigvuldigen zonder daarvoor de schriftelijke toestemming van de auteur