nlvlag Groningen 24 juni 2017
DVIN KAMPIOENSCHAPS CLUBMATCH 2017
Kringgroep Martinistad - HSV De Ommelanden, Groningen

dobermann pups te koop

DVIN KAMPIOENSCHAPS CLUBMATCH WINNAAR 2017
 Russkaja Mechta Victoria's Valet  


De Kampioenschapsclubmatch van de DVIN was in 2017 een onverdeeld succes voor de nederlandse dobermannkennel Russkaja Mechta. De Klubwinnaar en Beste van het ras werd de reu Russkaja Mechta Vicotria's Valet en de Beste teef werd Russkaja Mechta Zoluschka Zina,. Reserve beste reu was Russkaja Mechta Woin Wariag en de reserve beste teef Russkaja Mechta Surpriz Solntse. Beste Puppy Russkaja Mechta Biksa Brava, en Russkaja Mechta Beste fokkerij! 

klik op foto om te vergroten
dobermann
KCM 2017-winnaar RM Victoria's Valet, keurmeester Peter van Montfoort en de beste teef RM Zoluschka Zina
 
Deze open show begon met flinke bewolking, die nog voor de middag over ging in enkele flinke buien, maar na de pauze was het over het algemeen prettig toeven op het veld. Perfect hondenweer. De eindkeuringen konden beginnen. De heer Peter van Montfoort de ringrechter stelde de conditie van de geleiders flink op proef, gelukkig hadden de honden zelf niet zo veel last van het lopen van de extra rondjes.

We waren natuurlijk goed vertegenwoordigd en in bijna alle klassen waar we met honden hebben gestaan hebben ze goede plaatsingen gekregen. Met meerdere puppen uit een nest stonden we in de puppy klassen en ons terugkomertje Brava werd Beste Puppy. De stam moeder Mera Madera met haar 3 mooie kinderen uit verschillende nesten was de beste in de nakomelingengroep. Met zijn alle waren we ruimschoots vertegenwoordigd voor de fokkerij beoordeling en dat hebben we ook gewonnen. Russkaja Mechta drukt duidelijk een kwaliteitsstempel en dat werd weer bewezen! Dat is niet alleen aan de fokkers te danken maar ook aan de geweldige inzet van alle aanwezige RM-eigenaren! De Karakter en gedrags testen waren ook uitstekend doorstaan. RM Viktoria's Valet is geslaagd voor de DKT, RM Xaan Xiril en RM Wolinaja Wolga zijn geslaagd voor DGT. Naast de prachtige resultaten de de vele gewonnen prijzen hebben we een ontzettend gezellige dag gehad, weer zo RM-familie beleving. We hebben dit jaar weer mooie T-shirts gemaakt met ons logo dus we waren mooi en herkenbaar gekleed, daar voor mijn dank aan Elziha Havik voor haar geweldig drukwerk.  Op het eind werd iedereen getrakteerd op een stuk  lekkere watermeloen en Prosecco. Bedankt iedereen voor jullie support aanwezigheid en de gezelligheid.

Speciale dank aan de  KG Martinistad - HSV De Ommelanden voor de goede organisatie. Jullie zijn een geweldig team. Ik heb met veel plezier ringtraining gegeven voor jullie leden en enorm genoten van de zichtbare resultaten op de KCM. 

 
 
Het is aan derden niet toegestaan het gepresenteerde materiaal voor andere presentaties in welke vorm dan ook te gebruiken, te bewerken, te verspreiden, te copieren en/of te vermenigvuldigen zonder daarvoor de schriftelijke toestemming van de auteur