nlvlag Luxemburg 22 juli 2018

dobermann russkaja mechta Russkaja Mechta winnaars: Nadjia met Solntse, Andre met Azart, en Ilse met Darona(Didi)


dobermann
Zondag 22 juli was een mooie dag voor de RM deelnemers op de show in Luxemburg. 's-Ochtends vroeg vertrokken en 4 uur onderweg, dus goed op tijd voor de show. Ja sommigen zullen zeggen wat is er leuk aan een dagje Luxemburg op en neer ... ja dat doe je voor je Hobby, omdat het leuk is om veel honden en bekende mensen te zien, leuk om mee te doen en zeker super gaaf om te zien dat jouw honden hoog gewaardeerd worden. En dat ontbrak niet op deze dag. Ondanks de enorme hitte en de zon die je bijna van de veld liet smelten, hebben we het super goed gedaan. De grote tent die we boven de auto hebben gezet heeft genoeg schaduw geboden voor honden en mensen.
  • Russkaja Mechta Azart -Beste Zwarte reu, CACL
  • Russkaja Mechta Surpriz Solntse - Kampioensklasse Winnaar, CACL
  • Russkaja Mechta Vici Viktoria - 2 uitmuntend open klass, res.CACL
  • Russkaja Mechta Dona Darona - 1 uitmuntend , Beste Jeugd Teef, JCACL, Luxemburgs Jeugd Kampioen
In het concours voor de beste fokkerij zijn we op de tweede plaats gekomen. Mooie dag met veel mooie contacten en mooie trophees mee naar huis. Dankjewel alle honden eigenaren voor deze mooie dag en Gefeliciteerd met de behaalde resultaten!

dobermann RM Azart, CACL, Beste Reu Zwart met keurmeesters en Bestuur van LDC
dobermann RM Dona Darona Beste Jeugd Teef, JCACL, Luxemburg Jeugd Kampioen

 Het is aan derden niet toegestaan het gepresenteerde materiaal voor andere presentaties in welke vorm dan ook te gebruiken, te bewerken, te verspreiden, te copieren en/of te vermenigvuldigen zonder daarvoor de schriftelijke toestemming van de auteur